P2 krijgt opdracht plan Roekenbosch

BLITTERSWIJCK | P2 projectmanagement uit Rossum in de provincie Gelderland gaat aan de slag met het toekomstplan voor vakantiepark Het Roekenbosch in Blitterswijck.

Dit externe bureau is door de gemeente Venray in de arm genomen om een onafhankelijk plan op te stellen. De belangrijkste opdracht is om alle betrokken partijen op één lijn te krijgen. De gemeente schuift als een van de partners ook bij de gesprekken aan. Er moet iets gebeuren om het verouderde recreatiepark nieuw leven in te blazen en een einde te maken aan illegale toestanden.

De eerste stap die P2 voor ogen heeft is het opstellen van een belangenmatrix. Die geeft inzicht in alle belangen en kansen die de betrokken partijen zien. Het doel is te komen tot een uitvoerbare oplossing die op een zo groot mogelijk draagvlak kan rekenen.

De gemeente Venray zal geen sturende rol hebben in het proces. Het college ziet zich als een van de deelnemers aan tafel. 'We participeren met open vizier. Zonder dat vooraf stelling wordt ingenomen over een mogelijke gewenste oplossingsrichting voor de uitkomst', melden B en W in een brief aan de gemeenteraad. Het college zal de raad op de hoogte houden over het verdere verloop.