Afbeelding
Foto:

Krijgt Wanssum glasvezel?

Wanssum | Vrijdag 27 april is het peilmoment voor de vergunningaanvraag in Wanssum. Heeft Wanssum dan niet voldoende aanmeldingen dan kan de vergunning voor de aanleg van glasvezel niet worden aangevraagd. Het economisch haalbaar zijn van een gebied is een randvoorwaarde bij de garantstelling van de gemeente Venray. Wanssum heeft nog maar enkele aanmeldingen nodig om dit te behalen. Donderdagavond 26 april is er tussen 18.30 en 20.00 uur nog een inloopmoment in gemeenschapshuis de Zandhoek in Wanssum. Tijdens dit inloopmoment zijn GlaswebVenray en de providers PLINQ en TriNed aanwezig om vragen te beantwoorden en te helpen bij het aanmelden. Wanssum is druk bezig met de rondweg, maar willen zij ook een digitale snelweg in Wanssum?

Zondag in teken van living statues

Venray | Komende zondag is het niet alleen gezellig winkelen in het centrum van Venray. Venray staat die dag ook in het teken van de Living Statues. U weet wel, die mensen die als een standbeeld kunnen blijven staan en soms heel verrassend een onverwachte move kunnen maken.
De centrumondernemers organiseren dit jaar voor de derde keer de Living Statues. De maandelijkse koopzondagen, de laatste zondag van de maand, staan altijd in het teken van een speciaal thema. Twee jaar geleden werd voor de aanwezigheid van Living Statues gekozen. Een goede zet, bleek de afgelopen twee jaren. De Statues zullen tussen 12.00 en 17.00 op een groot aantal plaatsen in het centrum te zien zijn.