Afbeelding
Foto:

No-39 nieuwe naam in De Bleek

Venray | In september 2015 openden Sheila de Bruijn en Anja Kouwenberg hun winkel in De Bleek: Carola van Benthum Venray.

"Aanvankelijk voerden wij voornamelijk het merk van de Nederlandse ontwerpster CvB, gevestigd in Boxmeer. Gaandeweg hebben wij ervoor gekozen om naast het merk Carola van Benthum andere merken aan onze collectie toe te voegen. Zo kunnen wij een breder publiek bereiken en u als klant nog beter bedienen. Inmiddels voeren wij naast het merk Carola van Benthum nog vijf andere Nederlandse merken: JcSophie, Nickjean, Chiarico. Nederland heeft ook op kledinggebied veel moois te bieden. Door deze veranderingen vonden wij het tijd voor een nieuwe naam. Vanaf 27 april 2018 verandert de naam Carola van Benthum Venray in No-39."

No-39 is gevestigd in de Bleek 39 in Venray. Verder blijft alles hetzelfde. Dezelfde eigenaren, dezelfde verrassende collectie, exclusief voor Venray.

"Onze collectie bestaat uit vrouwelijke, casual en tijdloze kleding, gemaakt van mooie, voornamelijk natuurlijke materialen. Waar wij extra op letten is dat de items van de verschillende merken onderling goed te combineren zijn. Dit najaar wordt onze collectie verder uitgebreid met het HV Society en het nieuwe merk Jykke-black-label. Om onze nieuwe naam No-39 samen met u te vieren, geven wij op 27, 28 en koopzondag 29 april 2018 10 procent korting op de gehele collectie. Graag tot ziens bij No- 39!", besluiten Sheila en Anja.

Zij nodigen belangstellenden van harte uit om in hun kledingcollectie in hun winkel in De Bleek te komen bekijken.