Afbeelding
Foto:

Ifeanyi Oguejiofor wint in Frankrijk

Venray | G-judoka Ifeanyi Oguejiofor van Sportinstituut Verhagen uit Venray heeft de Franse kampioenschappen G-Judo op zijn naam geschreven.

Als nummer twee van het WK, tweede op het open Nederlands kampioenschap en Open Duits kampioen, kreeg Oguejiofor vrijstelling van de voorronden. Op de finaledag kwam hij sterk voor de dag door tot de finale drie partijen binnen een halve minuut met een vol punt te winnen. De finale besliste de Venrayse G-judoka door zijn Franse tegenstander na een mooie heupworp in de houdgreep te houden. Enkele G-judoka's van Sportinstituut Verhagen namen in Beverwijk deel aan een international toernooi. Er waren derde plaatsen voor Ben Sijmons, Jasper Holtackers en Sabine. Bonnie Hendriks en Jurgen werden vierde. Zondag werd er door de valide judoka's deelgenomen aan een toernooi in Berlicum. Maggy van Hoof verloor de finale en werd tweede. Ook Cem Verheijen werd in zijn poule tweede. De overige judoka's konden geen ereplaats behalen.


Jeugd Red Stars naar NK

Venray | Zondag speelden Desmond Janssen en Sem van Gameren de 1e ronde van NSM D-lic.

Desmond Janssen won zijn poule en is daardoor geplaatst voor de volgende ronde. Sem van Gameren wist zijn poule af te sluiten met een zesde plaats. Komende zaterdag en zondag worden de Nederlandse kampioenschappen jeugd A – en B-licenties gehouden in Nijmegen.