Afbeelding
Foto:

Judo Vereniging Venray succesvol

Venray | Judo Verenging Venray heeft met acht judoka's deelgenomen aan het internationaal judotoernooi van Judoclub Folsterhöhe in Saarbrücken. In totaal werd er zes maal een eerste prijs en tweemaal een tweede prijs gescoord.

Uitslag: 1) Arthur Hodiamont, Floris Woertman, Vince van Vegchel, Marit Woertman, Bora Soysal, Lyam van der Groef.

2) Indy Spee, Jente Rossen.

Op foto – Staand van links naar rechts: Floris Woertman, Jente Rossen, Arthur Hodiamont, Vince van Vegchel, Lyam van der Groef en Marit Woertman.

Zittend op de voorgrond van links naar rechts: Indy Spee, trainer/coach Adrie van Stokkem, Bora Soysal.


Kampioenen ActiveRooy

Venray | Dames 1 recreanten en CMV niveau 4 van volleybalclub ActiveRooy zijn kampioen.

Op woensdag 18 april speelde dames 1 tegen Hovoc uit Horst om het kampioenschap in de tweede klasse. De ploeg moest minimaal twee sets winnen om gelijk te komen met de nummer 2 uit Venlo en zou dan op puntentotaal toch kampioen zijn. Dat lukte ruim, want alle vier de sets werden gewonnen. Volgend jaar komt ActiveRooy weer uit in de eerste klasse.

Afgelopen zondag 22 april was sporthal De Wetteling het strijdtoneel van veel jonge spelers en speelsters van de CMV-competitie. ActiveRooy niveau 3.2 werd derde, niveau 3.1 werd tweede, maar het grootste feest werd gevierd door CMV Niveau 4, want dit team greep de titel in de eerste klasse.

Afbeelding
Afbeelding