Afbeelding
Foto:

Vitelia Winkel Ysselsteyn

Ysselsteyn | Vitelia Winkel aan de Peter Janssenweg 11 in Ysselsteyn is van oudsher een echte agrarische winkel. Agrarische ondernemers en particulieren kunnen bij Vitelia Winkel terecht voor allerlei artikelen. Het assortiment is zeer uitgebreid. Van biggenlampen tot bedrijfskleding, van oormerken tot kattenspeeltjes en van huissleutels tot het mengen van verf.

Wie denkt dat Vitelia Winkel Ysselsteyn alleen een uitgebreid assortiment heeft aan agrarische producten heeft het mis. De winkel heeft ook een doe-het-zelfafdeling. Klanten kunnen er terecht voor de aankoop van gereedschap, bevestigings- en installatiematerialen, sanitair, elektra, verf en andere apparatuur. "We hebben ook ijzerwaren en huishoudelijke artikelen. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor werkkleding. We kunnen die kleding personaliseren met logo's en bedrijfsnamen, vertelt een van de medewerkers van Vitelia Winkel enthousiast. Daarnaast bezorgt Vitelia Winkel artikelen vanaf honderd euro kosteloos aan huis. Vitelia Winkel is er niet alleen voor producten binnenshuis. Ook voor de tuin kunnen klanten bij de winkel terecht.

Vitelia Winkel biedt namelijk een ruim assortiment aan tuingereedschap. Denk hierbij aan handgereedschap zoals handschepjes en snoeischaren, gesteeld gereedschap als bezems, harken en schoffels en elektrisch gereedschap zoals heggenscharen, grastrimmers en gazonmaaiers.

Ook op het gebied van bodemverzorging kunnen klanten bij Vitelia terecht. Bodemverzorging is van essentieel belang om het gazon mooi groen te houden en te zorgen voor optimale groei en bloei in de tuin. "Wij adviseren graag hoe u uw gazon en tuin kunt behandelen om een prachtig resultaat te krijgen." Producten die Vitelia Winkel aanbiedt zijn onder meer kalk, organische meststoffen van DCM, meststoffen en potgrond. Als het op onkruidbestrijding aankomt, dan zijn klanten ook aan het juiste adres bij Vitelia. Meer informatie is te vinden op www.vitelia.nl.

Afbeelding
Afbeelding