Afbeelding
Foto:

Zeemeermin in schouwburg

Venray | Theater Terra, bekend van onder andere Kikker, raad eens hoeveel ik van je hou en Welterusten Kleine Beer, brengt op zaterdag 12 mei de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin tot leven in een compleet nieuwe familiemusical, naar het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen.

Deze nieuwe musical voor de hele familie (vanaf zes jaar) is op zaterdag 12 mei om 15.00 uur te zien in de schouwburg in Venray. In de diepe oceaan leefde een zeemeermin met een schitterende stem. Ze droomde vaak over de wereld boven de zeespiegel en wanneer ze daar eindelijk mag kijken, redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig besluit ze een valse zeeheks om hulp te vragen. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem. Als de prins haar niet zijn onvoorwaardelijke liefde zal geven, zal de zeeheks de betovering nooit meer verbreken…


Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.theaterterra.nl. Op dit moment speelt in heel Nederland en Vlaanderen ook de familiemusical Welterusten, Kleine Beer van Theater Terra, voor iedereen vanaf 4 jaar. Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen.

Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Koning van Katoren, Dribbel, Raad eens hoeveel ik van je hou en Koning Arthur. Dit seizoen zijn de Theater Terra-voorstellingen Welterusten, Kleine Beer en De Kleine Zeemeermin te zien.

Foto: Boy Hazes.