Afbeelding
Foto:

Lenteconcert Erato op zondag 6 mei

Blitterswijck | Gemengde Zangvereniging Erato houdt op zondag 6 mei om 11.30 uur een lenteconcert in de Protestantse Kerk aan de Maasweg 27 in Blitterswijck.

Op deze locatie wordt een gevarieerd programma gepresenteerd. Uitgevoerd worden klassieke werken van Mozart en Fauré, maar ook eigentijdse muziekstukken uit film, operette en musical.

De entree is gratis en na afloop is er gelegenheid na te praten.


De Vlotter op weg

Overloon | Oldtimer Vriendenclub De Vlotter uit Overloon houdt van mei tot en met september iedere eerste zondag van de maand een toerrit door de omgeving houden. De eerste rit is op zondag 6 mei.

Iedere rit wordt beurtelings door vrijwilligers uitgezet, waardoor er een grote variëteit ontstaat.

Iedereen met een 50cc bromfiets of scooter tot bouwjaar 1985 kan meerijden (snorfietsen met een blauwe kentekenplaat en replicabromfietsen zijn uitgesloten van deelname). Ook dames en jongeren zijn van harte uitgenodigd om mee te rijden.

De start is iedere eerste zondag stipt om 10.30 uur vanaf Partycentrum Bos aan de Irenestraat 8 in Overloon. Verzamelen vanaf 9.45 uur. Bij slecht weer wordt de rit verschoven naar de eerstvolgende zondag. Uiterlijk een uur voor aanvang van de rit wordt dit kenbaar gemaakt op www.de-vlotter.nl of via telefoon (0478)641256.

Seizoensdeelname is mogelijk voor het bedrag van 10 euro. Betaling kan geschieden op rekeningnummer NL14 RABO 0302 7678 43 ten name van OVC De Vlotter.

Ook deelname per individuele rit is mogelijk voor 3 euro per keer, te voldoen voor aanvang van de rit.