Afbeelding
Foto:

Rollercoaster voor Beau Nellissen

Venray | Haar avontuur in Utopia is al ruim een week voorbij, maar dat wil niet zeggen dat Beau Nellissen nu stilzit. Afgelopen zaterdag werd de Venrayse nog verrast met een surpriseparty. "Ik was vrijdagavond ook gaan stappen. Ik had eigenlijk zin om in bad te gaan liggen, maar die surpriseparty was geweldig", vertelt Beau enthousiast.

Het feest werd door Johan Baum georganiseerd voor zijn geliefde Beau. Met een smoes werd de oud-Utopiaan naar Herberg de Peel in Ysselsteyn gelokt. "Ik dacht dat we met het gezin wat gingen eten", zegt Beau. "Het was zo ontzettend gaaf. Er waren veel bekenden die ik nog niet had gezien na Utopia. Ze hebben in drie dagen alles geregeld."

Beau kijkt met een voldaan gevoel terug op haar periode in het realityprogramma. De laatste maanden was contact met de buitenwereld niet meer mogelijk. "We mochten twee keer per jaar bezoek ontvangen en contact hebben met het thuisfront, maar vanaf december was dat verboden. We ontvingen zelfs geen krant meer, dus toen kreeg ik niks meer mee van de buitenwereld. Ik heb dan ook nog weinig beelden van gezien van Utopia. Ik ga de leuke fragmenten zeker terugkijken."

Utopia leverde voor Beau veel hoogtepunten op. Ze maakte onder meer een ballonvaart en ze heeft veel nieuwe mensen leren kennen. "Het heeft echt mijn wereld vergroot. Het heeft mij veel dingen gebracht die ik anders niet zou doen." Het grote dieptepunt was toch wel het moment dat ze werd weggestemd. "Het andere grote dieptepunt was het overlijden van mijn oma. Ik vond het ontzettend moeilijk. Op dat moment wil je bij je familie zijn, maar dat kon niet."

Nu is Beau weer terug in Venray. Hoe haar toekomst eruit komt te zien, is nog niet duidelijk. "Ik weet nog niet wat ik ga doen. Eerst ga ik alles even goed op een rijtje zetten. Ik wil nog graag een keer reizen of misschien ga ik wel weer het onderwijs in." Ook de start van Utopia 2 komt er weer aan. Of Beau zich inschrijft voor het programma weet ze nog niet. "Daar moet ik maar eens goed over nadenken. Ik sluit het op dit moment niet uit. Ik weet het gewoon nog niet."