Afbeelding
Foto:

NK-titel voor danseressen

Haps | Joyce Raafs, Imke en Lobke Versteegen van Dansvereniging Euphoria uit de Rips hebben met succes deelgenomen aan de Nederlandse kampioenschappen show en gardedansen in Haps.

In de hoofdklasse behaalden zij met marsgroep Explosion met 282 punten een eerste plaats, goed voor de Nederlandse titel. In de categorie Solo hoofdklasse eredivisie werd Imke Versteegen Nederlands kampioen. Explosion en Imke wisten zich met deze prestaties te verzekeren van een startkaart voor de Europese kampioenschappen. Joyce Raafs sloot het toernooi af met een negende plaats in de categorie solo jeugd eredivisie.

De danseressen staan onder leiding van trainster Jolanda Poels, links op de foto met Nederlands kampioene Imke Versteegen.


Venray verslaat hekkensluiter

Venray-Oranje Rood 2 5-0 (2-0). Doelpunten Venray: Marieke Lenssen, Annelieke Creemers, Kim Gubbels, Maud Claessens en Danjelle Creemers.

Venray | De hockeysters van Venray wonnen in de derde klasse het thuisduel met hekkensluiter Oranje Rood 2 met ruime cijfers: 5-0. Venray nam vanaf het begin het heft in handen en leidde halverwege de wedstrijd met 2-0. Na de pauze veranderde het spelbeeld niet en wist de thuisploeg de score verder op te voeren.

Treffers Venray: Marieke Lenssen, Annelieke Creemers, Kim Gubbels, Maud Claessens en Danjelle Creemers. De Venrayse hockeysters spelen komende zondag hun volgende wedstrijd. Dan reist de ploeg af naar Mierlo voor een uitwedstrijd.

Hockeyers winnen van Boxmeer

Venray-Boxmeer: 4-2 (0-1). Doelpunten Venray: John Jongeneel (2) en Guido Pop (2).

Venray | De hockeyers van Venray waren in eigen huis te sterk voor het hoger op de ranglijst geklasseerde Boxmeer. De derby in de derde klasse eindigde in een 4-2 zege voor de thuisploeg, die ging pauzeren met een 0-1 ruststand en in de doelpuntrijke tweede helft de gasten alsnog met een nederlaag huiswaarts stuurde.

Bij een tussenstand van 3-2 nam Boxmeer veel risico om de gelijkmaker te forceren en daardoor kon John Jongeneel de genadeklap uitdelen: 4-2. De Venrayse doelpunten werden gescoord door John Jongeneel (2) en Guido Pop (2). Venray speelt komende zondag een uitwedstrijd tegen Tegelen.