Machteloos SV United verliest

SVS-SV United 3-1 (2-0).

Doelpunt: Willem Peters.

STEVENSBEEK | SV United leed in Stevensbeek een 3-1 nederlaag bij laagvlieger SVS in de vijfde klasse E. De ploeg van trainer Fenne Smits liet na de 1-1 tegen Kronenberg opnieuw punten liggen tegen een laagvlieger.

Na tien minuten opende de thuisploeg de score. De arbiter zag een strafschop in een overtreding van verdediger Dirk Deenen. Vanaf de penaltystip kwam SVS op 1-0. SV United had daarna het beste van het spel. Simon ter Braak zag zijn doelpoging stranden op de keeper. Ook Willem Peters en Rik van de Pasch kregen kansen maar de scherpte voor het doel ontbrak.

Na ruim een halfuur liep het fysiek sterke SVS via een counter uit naar een 2-0 voorsprong. Indy Phillips miste nog voor rust de kans op de aansluitingstreffer.

De tweede helft was een kopie van het eerste bedrijf. SV United viel aan en de thuisploeg verdedigde met man en macht. Ook de jeugdspelers Stijn Hendrix en Koen Peelen slaagden er niet in een doelpunt te scoren. Tien minuten voor tijd liep SVS uit naar 3-0 na een afspeelfout in de defensie. In de slotfase kon SV United toch nog iets terugdoen. Uit een vrije trap van Indy Phillips scoorde captain Willem Peters de eretreffer: 3-1.