Afbeelding
Foto:

Prijswinnaars paaspuzzel

Oostrum | Wilbert Achten uit Oostrum is de winnaar van de hoofdprijs van de paaspuzzel in nieuwsblad Peel en Maas.

Hij ontving woensdag zijn prijs, een cheque ter waarde van 160 euro van Siebert Wonen in Vierlingsbeek, uit handen van Angela Willems. Het proeverijmenu voor twee personen van Hotel Asteria werd gewonnen door Peter en Mia Bouten uit Venray en de twee keer twee vrijkaarten voor het Wereldpaviljoen, inclusief houten beelden uit Kenia, gingen naar Dorien Lensen uit Vierlingsbeek en Piet Heldens uit Leunen. De redactie mocht vele goede oplossingen ontvangen. Puzzelen is en blijft enorm populair onder de lezers van het Venrayse nieuwsblad. De juiste oplossing was: 'Doe net als lentebloemen en kijk reikhalzend uit naar de zon'.
Foto: Rikus ten Brücke.


Koningsdrive

Venray | Bij Anno'54 in Venray wordt op vrijdag 27 april de traditionele koningsdrive, onder auspiciën van het Oranjecomité, dit jaar georganiseerd door BC Venray, gespeeld.

Mensen die lid zijn van een van de Venrayse bridgeclubs kunnen zich hiervoor opgeven bij hun vereniging. Thuisbridgers zijn ook van harte welkom. De bridgedrive start om 19.30 uur en de zaal is al rond 19.00 uur open. Opgeven kan bij Herman Verheijen via e-mail hj.verheijen@planet.nl.