Openbare repetitie

Leunen | Het opleidingsorkest Harmonie St. Catharina Leunen Veulen Heide houdt op maandag 23 april de jaarlijkse openbare repetitie van 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen die blokfluitles hebben of hebben gehad, of die een instrument willen gaan bespelen.

Tijdens de repetitie worden alle instrumenten voorgesteld die nodig zijn in een harmonieorkest en mogen de kinderen tussen de leden van het orkest plaatsnemen zodat ze alles van dichtbij kunnen bekijken. Na de repetitie is er gelegenheid om de instrumenten te bekijken en uit te proberen. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. De openbare repetitie wordt gehouden in De Baank aan de Albionstraat 26 in Leunen.

Beeldhouwen in 't Helder

Overloon | Een gezellige en leerzame dag onder deskundige begeleiding om samen met anderen te ervaren hoe het is om steen te zien veranderen onder je eigen handen. Probeer het eens.

De workshop beeldhouwen in't Helder in Overloon vindt plaats op vrijdag 27 april. Deelname kost 37,50 euro inclusief lunch, exclusief steen. Aanvang 09.30 uur tot 17.00 uur. Aanmelden graag tijdig bij Annemie van den Munckhof van Ontmoetingspunt 't Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 tin Overloon, telefoon 0478-641404, 06-27007511 of via email t-helder@ziggo.nl. Voor meer informatie: www.helder-overloon.com.