SV United mist te veel kansen

Kronenberg-SV United 1-1 (0-1).

Doelpunt: Koen Peelen.

KRONENBERG | SV United liet donderdag in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Kronenberg (1-1) te veel kansen onbenut in de vijfde klasse E.

De blauw-witten startten goed en namen na vijf minuten de leiding door een doelpunt van Koen Peelen: 0-1. De jeugdspeler scoorde zijn allereerste treffer in de hoofdmacht. SV United verzuimde om voor rust verder afstand te nemen. Na een kwartier in de tweede helft kwam Kronenberg op gelijke hoogte: 1-1. Daarna werden nog twee treffers van SV United van Indy Phillips en Michal Kolodziejski om dubieuze redenen afgekeurd.

Knappe uitzege voor Venray

SC Woezik-SV Venray 2-3 (0-1). Doelpunten Venray: Lisanne Jacobs, Floor Tacken en Lieke Wijnands.

Wijchen | In de hoofdklasse B wonnen de voetbalsters van Venray knap het uitduel met het veel hoger op de ranglijst geklasseerde SC Woezik: 2-3. De gasten uit Venray, die zich door de derde zege op rij uit degradatiegevaar lijken te spelen, voetbalden een prima partij op het kunstgras en kwamen in de eerste helft op voorsprong door een goal van Lisanne Jacobs. In de tweede helft, na de 1-1, liep de Venrayse ploeg door goals van Floor Tacken en Lieke Wijnands uit naar 1-3. Daarna scoorde de thuisploeg de 2-3, maar lukte het Venray toch om de drie punten uit het vuur te slepen. Venray speelt komende zondag een uitwedstrijd tegen Fortuna'54 uit Sittard-Geleen. Venray staat zevende met 21 punten uit 15 wedstrijden.

Hard over knie bij hekkensluiter

SVO-Merselo 15-2 (6-1). Doelpunten Merselo Jacqueline van Meijel (2).

Ooij | De korfbalsters van Merselo bogen in de eerste klasse D diep het hoofd voor SVO. Het duel in Ooij eindigde in een ruime 15-2 overwinning voor de thuisploeg, die halverwege het duel al met 6-1 leidde.

Na deze nederlaag bezet Merselo, dat tegen SVO te laat op gang kwam en al snel tegen een grote achterstand aankeek, samen met Lottum de laatste plaats op de ranglijst. Tegen SVO scoorde Jacqueline van Meijel voor Merselo.