Afbeelding
Foto:

Venray in bedrijf op tv

Venray | Peter Verstappen en Inge van der Borght (BNI Chianti), Anita Wilms en Sil Siecker (Brocanteschuur De Boshuuze) en Willy Voesten (Studio Spinazie) zijn zaterdag 14 april om 19.00 uur te gast in een nieuwe uitzending van Venray in Bedrijf.

In het programma Venray in bedrijf praat presentator Rob van Lieshout in Zaal Zeven met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt een keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV.

Deze uitzending wordt vanaf zaterdag 14 april 19.00 uur elk uur herhaald tot en met zondagavond 15 april 18.00 uur. De herhaling is ook van woensdag 18 april 19.00 uur tot en met 19 april 18.00 uur op Peel en Maas TV te zien.


Prijs film

Overloon | In Las Vegas is een filmpje uit het Oorlogsmuseum Overloon dinsdagavond in de prijzen gevallen. Het werd bekroond met een Gold World Medal bij The New York Festivals. 'Ik ben er nog' werd gemaakt voor de vernieuwde vaste expositie in het museum. In iets meer dan vijf minuten krijgt de museumbezoeker te zien wat de jonge Hélène Egger als Joods meisje in de oorlog doormaakte en wie zij om haar heen allemaal verloor. Hélène Egger overleefde de oorlog zelf ternauwernood en komt zelf ook in beeld. Zij vertelt dat ze pas sinds kort kan vertellen over alle dingen die ze in die donkere jaren meemaakte. De film kreeg in Nederland al eerder een filmprijs, de Gouden Reiger.