Afbeelding
Foto:

Restauratie kap molen Merselo

Merselo | De kap van molen Nooit Gedacht in Merselo wordt momenteel grondig gerestaureerd. Dat is nodig om de molen weer waterdicht te maken.

De kap blijft op de romp liggen tijdens deze hele operatie. Dat is mogelijk door een bijzondere steiger rondom de molen. Die is aangebracht in de oorspronkelijke 'steigergaten' die op de kapzolder zichtbaar zijn. Dat levert al van grote afstand een heel apart beeld op. De restauratie is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van het Rijk, de provincie Limburg en gemeente Venray.


Koningsdrive BC Venray

Venray | BC Venray houdt bij Anno'54 in Venray op vrijdag 27 april de traditionele koningsdrive onder auspiciën van het Oranjecomité.

Iedereen die lid is van een van de Venrayse bridgeclubs kan zich opgeven bij hun vereniging. Thuisbridgers zijn ook welkom. De bridgedrive start om 19.30 uur en de zaal is om 19.00 uur open. Alle deelnemers aan de koningsdrive maken kans op een aantal prijzen. Iedereen die mee wil doen kan zich opgeven bij Herman Verheijen via e-mail hj.verheijen@planet.nl.