Afbeelding
Foto:

Ereplaatsen Imke en Lobke

Rips | Tijdens het derde danstoernooi van DV Euphoria in de Rips werden afgelopen weekend 115 dansen uitgevoerd in diverse categorieën, met in totaal ruim 300 dansers en danseressen uit binnen- en buitenland.

Imke Versteegen uit Merselo sleepte een tweede prijs met haar solodans in de wacht. Ook de marsgroep Explosion wist een podiumplek te behalen. Imke en Lobke Versteegen dansen beiden in deze groep en behaalden eveneens een tweede plaats. Op zondag 15 april staat het laatste toernooi van dit seizoen alweer voor de deur, de Nederlandse kampioenschappen in Haps met deelname van Imke Versteegen.


Fraai gelijkspel hockeysters

Venlo-Venray 3-3 (1-1). Doelpunten Venray: Kim Gubbels, Lon van Alst en Danjelle Creemers.

Venlo | In de derde klasse leverden de hockeysters van Venray een puike prestatie door in en tegen koploper Venlo gelijk te spelen: 3-3. Al vanaf het begin van de wedstrijd werd het voor Venray duidelijk dat Venlo een sterke tegenstander was. De thuisploeg kwam na een snelle uitbraak dan ook al snel op een 1-0 voorsprong. De gasten gingen vervolgens op jacht naar de gelijkmaker en werden beloond voor hun inspanning. Voorstopper Nienke Scharn wist Annelieke Creemers met een goede pass te bereiken. Creemers gaf vervolgens een prima assist op Kim Gubbels die fraai afrondde. De 1-1 was tevens de ruststand. In het begin van de tweede helft kreeg de thuisploeg verschillende strafcorners. De verdediging van Venray hield vooralsnog goed stand, maar moest bij de derde strafcorner op rij tocht het hoofd buigen: 2-1. Venray vocht zich terug in de wedstrijd en na een knappe solo wist A-speelster Lon van Als als invalster raak te schieten: 2-2. Venray groeide in de wedstrijd. Een lange tijd werd er alleen maar op de helft van Venlo gespeeld. Op aangeven van Lon van Alst wist Danjelle Creemers de keeper uit te spelen en bracht Venray voor het eerst op een voorsprong: 2-3. Ondanks een prima spelende laatste vrouw Lieke Molenaar en een aantal goede reddingen van keepster Kiki Nellen wist Venlo weer op gelijke hoogte te komen: 3-3. Op zondag 15 april speelt Venray thuis tegen Oranje Rood, aanvang 12.45 uur.