Afbeelding
Foto:

De Meent speelt jeu de boules

Venray | Op maandag 9 april bezochten 32 kinderen van groep 4 van basisschool de Meent uit Leunen de Bouledrome op het Speulpark aan de Hoopweg in Venray. Ze deden dit in verband met de afsluiting van het project Vroeger en nu.

Ook waren hun oma's en opa's uitgenodigd om met hun kleinkinderen een potje jeu des boules te spelen. Bijna allemaal waren ze er. Er werd zowel door de kinderen als de oma's en opa's fanatiek, serieus en geconcentreerd gespeeld.

De ene had wat meer balgevoel dan de ander, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle spelers vonden het hartstikke leuk en dat is het belangrijkst. Het was een geslaagde ochtend, die voor herhaling vatbaar is.


Verlies hockeyers

Blerick-Venray 4-0 (2-0).

Blerick | De hockeyers van Venray gingen in de derde klasse onderuit tegen koploper Blerick: 4-0. De gasten deden in de eerste helft niet onder voor Blerick dat desondanks met een 2-0 voorsprong ging rusten. Venray zag de gevaarlijke aanvaller Guido Pop bovendien uitvallen met een blessure. In het tweede bedrijf wist Blerick de voorsprong te verdubbelen en de twee punten in eigen huis te houden.

Venray speelt op zondag 15 april tegen Boxmeer, aanvang 14.45 uur.