Afbeelding
Foto:

"De klant staat bij ons centraal"

Wanssum | Jacobs Dakbedekkingen in Wanssum heeft zich in zo'n 75 jaar tijd ontwikkeld tot een veelzijdig dakbedekkingsbedrijf. Inmiddels staat de derde generatie Jacobs aan het roer van het familiebedrijf.

Thei Jacobs startte in 1943 met het bedrijf in Meerlo dat vanaf 1974 op de huidige locatie aan de Stayerhofweg 7 in Wanssum is gevestigd. Directeur Roel Jacobs nam het stokje over van zijn vader Piet en runt nu de zaak. "Ik heb als kind altijd naast de zaak gewoond, als het ware tussen de dakpannen", lacht Roel. "Ik ben er letterlijk en figuurlijk ingerold." Wat in al die jaren nooit is veranderd, is de bedrijfsfilosofie. De klant is koning en staat altijd centraal. "We houden altijd rekening met de wensen van de klant. Een tevreden klant is voor ons de graadmeter van ons bedrijf. Een extra stukje service leveren is bij ons de toegevoegde waarde." Het dienstenpakket is breed en veelzijdig. Bij Jacobs Dakbedekkingen kunt u terecht voor alle soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken en het plaatsen van kwalitatief goede zonnepanelen en dakkapellen en dakvensters voor de zakelijke en particuliere markt. "Van opname tot advies, het uitbrengen van een offerte tot en met uitvoering. Ieder dak is anders en we gaan dan ook uit van de wensen van de klant. We denken daarbij bewust mee, onder andere over onderhoud en energiebesparende maatregelen. Dakservice, reparatie en onderhoud, is een facet dat steeds meer toeneemt. We denken daarin mee met de klant. Wil hij een keer per jaar een dakcontrole, zeg maar een soort van apk, of niet. Klanten met een onderhoudscontract hebben bij ons een streepje voor bij calamiteiten. Indien zij voor 12.00 uur bellen, wordt nog dezelfde dag de reparatie uitgevoerd."

Jacobs Dakbedekkingen, Stayerhofweg 7, 5861 EJ Wanssum, telefoon (0478)531795, email info@jacobsdak.nl en website www.jacobsdak.nl.