Nipte zege voor SVOC'01

Klimop-SVOC'01 9-10. Doelpunten SVOC'01: Rian Willems (5x), Linda Claessens (3x), Astrid Classens (2x) en Sofie de Mulder.

Kekerdom | In de overgangsklasse pakte SVOC'01 met het kleinst mogelijke verschil de winst in het uitduel tegen Klimop: 9-10. Op een moeilijk bespeelbaar veld in Kekerdom gaven de gasten de thuisploeg het hele duel de gelegenheid om in het spoor te blijven. Een hardwerkend SVOC'01 liet in de slotfase Klimop nog bijna langszij komen, maar nam de punten wel mee naar huis. Voor SVOC'01 scoorden Rian Willems (5x), Linda Claessens (3x), Astrid Classens (2x) en Sofie de Mulder de doelpunten.

Op donderdag 12 april speelt SVOC'01 de kwartfinale van de bekercompetitie thuis tegen Spes, aanvang 20.00 uur. Drie dagen later, op zondag 15 april, staat op sportpark De Heesakker opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Om 13.00 uur is BMC te gast.


Opnieuw zege voetbalsters: 2-1

Venray-FC Gelre 2-1 (2-0). Doelpunten Venray: Lindie van der Steen en Lois van Bommel.

Venray | In de strijd om handhaving in de hoofdklasse B wonnen de voetbalsters van Venray afgelopen zondag opnieuw: 2-1 tegen FC Gelre.

Op sportpark De Wieeën nam de thuisploeg tegen de directe concurrent in de strijd tegen degradatie een 2-0 voorsprong door treffers van Lindie van der Steen en Lois van Bommel. Dit was tevens de ruststand. Na de pauze kwamen de gasten door een benutte strafschop terug tot 2-1, maar verder liet Venray het niet komen. Na een mooie reeks van vier overwinningen heeft Venray zich gedistantieerd van de onderste drie plaatsen en aansluiting gevonden met de teams in de middenmoot. Op zondag 15 april speelt Venray uit tegen SC Woezik, de nummer drie van de ranglijst. Aanvang 14.30 uur.


Verlies Jumpers'76

Vido-Jumpers'76 99-62 (39-31). Topscorers Jumpers'76: Dirk Laurense (23 punten), Justin Gommans (14) en Jorik Wulterkens (8).

Veldhoven | In de tweede klasse A verloren de basketballers van Jumpers'76 zaterdag de uitwedstrijd tegen Vido: 99-62. In Veldhoven konden de gasten, die met weinig spelers aantraden, nog enigszins in het spoor blijven: ruststand 39-31.