Afbeelding
Foto:

Magazijnverkoop: Fashion Market

Venray | Op zondag 15 april start Berden Mode Venray om 12.00 uur met zijn spraakmakende magazijnverkoop.

Terwijl Berden Mode vorig jaar nog naar een ander pand uitweken, is er dit jaar voor gekozen de kleding uit eerdere seizoenen op een daarvoor speciaal ingerichte afdeling te verkopen. De winkel is daarom helemaal omgebouwd en oogt als een ware Fashion Market.

"De gezelligheid van een soort braderie past daar heel goed bij", zegt Monique Stevens, die samen met haar broer, Roland Bloemen, Berden Mode in Venray leidt. Dat er 'goede merkkleding wordt verkocht met kortingen van 50 tot 70 procent, maar ook de heel andere manier van presenteren' is volgens Monique de sleutel van het succes. "We vinden het vooral ook gewoon erg leuk om te doen", zegt Roland. "En uiteindelijk is het de klant die hiervan kan profiteren. En omdat de andere afdelingen van de winkel zondag 15 april ook geopend zijn, weet je zeker dat je altijd kan slagen!"

De magazijnverkoop van Berden Mode Venray bezoeken kan vanaf zondag 15 april vanaf 12.00 uur op het adres Grotestraat 23 in Venray.

Foto: Monique Stevens en Roland Bloemen heten belangstellenden van harte welkom tijdens de magazijnverkoop van Berden Mode.