Reünie agrarische vrouwen Venray

Geijsteren | Het is al enkele jaren geleden dat in de kring Venray activiteiten werden gehouden voor agrarische vrouwen.

Nu wordt geïnventariseerd hoeveel dames die actief waren als bestuurslid of contactpersoon van de werkgroep agrarische vrouwen (WAV) of vakgroep agrarische vrouw (VAV) belangstelling hebben in een reünie.

Het voorstel is een middag te houden op dinsdag 4 september om 13.30 uur in het Trefpunt in Geijsteren om herinneringen op te halen en tevens een bezoek te brengen aan de kasteelruïne. Daarna is er de mogelijk samen de middag af te sluiten met een picknick. Belangstellenden kunnen zich melden bij Riek Weijers via telefoon (0478)531600, e-mail dionweijers@hetnet.nl of bij Mia Geurts via telefoon (0478)588215, e-mail wimenmiageurts@kpnmail.nl.

Concert in Leunen

Leunen | In MFC De Baank in Leunen vindt op zaterdag 14 april een uitwisselingsconcert plaats van de harmonieorkesten van St. Gerardus Heksenberg-Heerlen en St. Catharina Leunen-Veulen-Heide.

Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Karin Janssen. Iedereen is van harte uitgenodigd dit gratis concert bij te wonen. Aanvang 19.30 uur.