Afbeelding
Foto:

PeelDancers in de prijzen

Overloon | Dansvereniging PeelDancers uit Ysselsteyn nam afgelopen weekend deel aan het danstoernooi van dv De Bekse Klinkertjes in Overloon.

Sanne Bruijnseels haalde in de categorie show solo junioren 204 punten en werd daarmee eerste. Vera van Dijck scoorde 240 punten in de categorie solo junioren vrije klasse en werd eveneens eerste.

In dezelfde categorie behaalde Meike Franssen 221 punten en werd vierde. Floor Hellegers danste voor het eerst in de sportklasse en eindigde met 247 punten als tiende.

Dansgroep Shine (foto) danste in de categorie garde minioren en ging vol trots met een beker naar huis. De danseressen werden met 184 punten tweede. Dansgroep Flair kwam in de categorie garde junioren uit en behaalde 226 punten, goed voor een vierde plaats.

Dansgroep Divine danste in de categorie garde jeugd vrije klasse met 238 punten naar een eerste plaats. Vibe eindigde met 271 punten in de categorie show modern hoofdklassen als vijfde.

Op zaterdag 21 en zondag 22 april zal Dansvereniging Peeldancers deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen van het NDO in Uden. Foto Loes Poels.


Red Stars

Venray | Het tweede herenteam van tafeltennisvereniging Red Stars, uitkomend op landelijk niveau, wist tegen Sittard 1 een verdienstelijk gelijkspel te behalen: 5-5.

In de strijd om de Nederlandse titel speelde jongens 1 thuis tegen TOGB 1 uit Berkel en Rodenrijs. In een bijzonder enerverende partij moesten de Venrayse tafeltennissers met 3-7 hun meerdere erkennen tegen de gasten. Op zaterdag 14 april moet er bij TOGB zeker met 7-3 gewonnen worden om nog kans te maken op de Nederlandse titel. Jongens 2, eveneens spelend op het hoogste niveau, verloor met de kleinst mogelijke cijfers 4-6 van nummer een Swift uit Deventer. Jongens 3 wist bij Spinmill 1 in Boskoop met 8-2 te winnen.