Afbeelding
Foto:

Flashback '80 en '90 in Witte Hoeve

Venray | In samenwerking met Stage Crew Events van Roel Kessels zet De Witte Hoeve op zaterdag 14 april een flashbackavond nieuwe stijl op touw.

Met een grote verlichte dansvloer, een mooie lichtshow en optredens van de dj's Twan van Bussel, Leon Aarts en Frans Herben barst het feest, een flashback naar de muziek uit de jaren '80 en '90, die avond om 21.00 uur los.

In de voorverkoop kosten de kaarten 10 euro en aan de kassa 12,50 euro. Het feest duurt tot 03.00 uur. Toegang vanaf 18 jaar.


Inschrijving liedjesfestival

Venray | De inschrijving voor het liedjesfestival van De Piƫlhaas is weer van start gegaan. De Venrayse carnavalsvereniging is ook dit jaar weer op zoek naar vier nieuwe vastelaoveskrakers die op de cd komen te staan. Artiesten, tekstdichters en muziekschrijvers worden uitgenodigd om hun nieuwe vastelaoveslied in te sturen.

Het aantal inschrijvingen is onbeperkt, de inschrijftermijn sluit op zondag 3 juni om 11.11 uur. Ook dit jaar gaan op het liedjesfestival op 22 september maximaal elf liedjes de strijd met elkaar aan. Dit houdt in dat er vanaf twaalf inzendingen sprake is van een voorselectie op zaterdag 16 juni. Inschrijven voor het liedjesfestival kan via email liedje-inschrijving@
pielhaas.nl
.


VVB

Venray | De Venrayse Vrouwen Beweging houdt op dinsdag 10 april vanaf 20.00 uur de jaarvergadering met aansluitend kienen in De Witte Hoeve in Venray. Tijdens deze avond zijn suggesties voor het volgend seizoen van harte welkom.