Toppers in Rooj op 21 april

Venray | In enkele publicaties over het concert Toppers in Rooj, dat op zaterdag 21 april plaatsvindt in de Evenementenhal Venray, is het maken van een kleine maar wezenlijke correctie op zijn plaats.

Ron Barents schittert als één van de drie Toppers (in tegenstelling tot de vermelde Ramon Barents). Momenteel is de oud-Venraynaar woonachtig in Venlo. Ron is een veelgevraagd artiest en was jaren actief in de musicalwereld. Hij speelde onder meer in de musical Elisabeth. In Venray trad hij al diverse malen met het Venrays Mannenkoor op en ook werkte hij mee aan Magic on Stage met MMSK. St.- Petrus' Banden.

Ron Barents zet samen met Don Mulders en Geert Pelzer op zaterdag 21 april de Evenementenhal op zijn kop tijdens Toppers in Rooj. In een avondvullend programma worden de bezoekers meegenomen in de wereld van de feestmuziek, het levenslied, bekende meezingers en Glitter & Glamour.

De Toppers gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken. Naast de Toppers verzorgen Helen Nillesen en Gert Janssen gastoptredens. De artiesten worden bijgestaan door een vijftigkoppig showorkest dat alle nummers live begeleidt. Het orkest bestaat uit de leden van MMSK St- Petrus' Banden en de Roojse Hofkapel.

Na afloop gaat het feest nog even door met een feestelijke afterparty, die wordt verzorgd door dj Leon Aarts. De dresscode voor deze avond is…Rood.

Kijk voor meer informatie op de website: www.toppersinrooj.nl of de Facebookpagina: https://www.facebook.com/ToppersinRooj2018.


Jeugd centraal in De Locht

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo bieden in het weekeinde van 7 en 8 april onder de titel Kids Party JongNL-Limburg, Scouting Limburg en IVN Limburg tal van activiteiten voor jonge mensen aan.

De organisaties willen het buiten spelen en het beleven van de natuur stimuleren.

Het wordt voor de kinderen een onvergetelijke gebeurtenis met veel doedingen, spel, creativiteit en bijzondere ontmoetingen en belevingen.

Te denken valt aan klompen maken, manden vlechten, spinnen, koken op oude fornuizen, smeden, boekdrukken, melk karnen, brood bakken, oude spelen en nog veel meer.

Voor uitgebreide informatie over alle activiteiten raadpleeg de website www.museumdelocht.nl.

Het museum aan de Broekhuizerdijk 16 in Melderslo is alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom in de Locht.