Afbeelding
Foto:

Overname slagerij Verschuuren

Venray | Sinds 3 april heeft de aan het Schouwburgplein gelegen slagerij in Venray een nieuwe eigenaar. Angelique en Harm Leenders hebben de slagerij overgenomen van de huidige eigenaar Maurice Verschuuren. Als gastvrouw wordt Angelique het nieuwe gezicht van de slagerij. Ze is al sinds 2012 in dienst bij Maurice Verschuuren en is daardoor voor velen geen onbekende.

Slagerij Maurice Verschuuren heeft de afgelopen jaren een goede naam in Venray en omgeving opgebouwd. Een kwalitatief goed product en een persoonlijke band met de klanten hebben altijd centraal gestaan. Angelique wil zich in de toekomst nog meer in de producten gaan verdiepen. "Kwaliteit blijft het uitgangspunt, maar we willen wel meer variatie aanbieden. We willen klanten breder informeren en adviseren over onze producten. Zo bieden we een zo compleet mogelijk product.", zegt Angelique.

Met twintig jaar horecaervaring op zak, zette Angelique de stap om bij de slagerij van Maurice Verschuuren te gaan werken. De overgang van de horeca naar een slagerij was niet groot voor Angelique. "Ik doe nog steeds wat ik het liefste doe; met mensen werken en ze adviseren. Gastvrouw zijn is dan ook op mijn lijf geschreven." Samen met haar partner Harm gaat Angelique de mooie uitdaging aan. Harm is een ondernemer in hart en nieren en zal vooral achter de schermen aanwezig zijn. Over hun toekomstvisie zijn ze het snel eens: samen een mooie zaak opzetten waar klanten met plezier naar toe gaan.

Na 25 jaar zich vol ingezet te hebben voor de slagerij vond de huidige eigenaar Maurice het tijd om het stokje over te dragen. Meer vrijheid en vrije tijd waren de beweegredenen om een nieuwe eigenaar voor de slagerij te zoeken. "Ik liep al langer met het idee in mijn hoofd en toen Angelique en Harm aangaven interesse te hebben, vielen alle puzzelstukjes op zijn plek.", geeft Maurice aan. Hij blijft nog steeds met volle energie actief in de slagerij. "Ons familiebedrijf is in goede en vertrouwde handen bij Angelique en Harm."

Feestelijke opening

Medio juni wordt de slagerij feestelijk heropend. Angelique en Harm willen hun eigen draai aan de slagerij geven en gaan de komende tijd de uitstraling van de slagerij aanpassen. Bij de heropening is iedereen welkom om kennis te komen maken met Angelique en Harm en een kijkje te nemen in de vernieuwde slagerij.

Foto: Maurice Verschuuren (foto links) draagt met een gerust hart de slagerij over aan Angelique en Harm Leenders