Afbeelding
Foto:

ZooParc Overloon in ontwikkeling

Overloon | ZooParc Overloon blijft zich ontwikkelen om de kwaliteit van het park voor haar bezoekers én de dieren te verhogen. Vandaag mogen de dwergnijlpaarden en flamingo's voor het eerst kennismaken met hun nieuwe verblijf, en nog voor de zomer krijgen ook de stokstaartjes en de palm- en kapgieren een nieuw verblijf.

Om het expeditiegevoel te verhogen kunnen bezoekers straks in de gierenvolière vanaf een uitkijkpost oog in oog staan met deze vogels.

De ruime volière wordt vlak bij het binnenverblijf van de giraffen gerealiseerd. Naast gieren komen er ook kirks dikdik (kleine antilopes) en kroonkraanvogels in het gebied te wonen.

Ook werkt ZooParc aan de totale expeditie beleving in het park. Er komen nieuwe bruggen, uitkijkpunten en vlonders in het park, zodat bezoekers de dieren nog avontuurlijker observeren. Daarnaast komen er op meerdere mooie uitzichtpuntjes nieuwe bankjes en stoelen, waarop gasten even lekker rustig de bijzondere dieren kunnen bewonderen.


Biergarten Fest bij Gryphus

Vierlingsbeek | Het Biergarten Fest vindt plaats op zaterdag 14 april in Gryphus te Vierlingsbeek.

Deze Duitse avond begint om 20.30 uur en de entree is geheel gratis. Meer informatie over het Biergarten Fest is te vinden op internet via de website www.gryphus.nl.