Afbeelding
Foto:

Eigenwijs bezoekt Hofsteeg

Oirlo | De peuters uit Oirlo en Castenray hebben met de peutergroep van Eigenwijs een bezoekje aan zorgboerderij De Hofsteeg in Oirlo
gebracht.

Het bezoek stond in het teken van Pasen, samen eieren versieren, verstoppen en zoeken. Zowel de gasten van de Hofsteeg als de peuters hebben er erg van genoten.


Schop de grond in voor speeltuin

Overloon | Stichting Recreatie maakt zich op voor het officiƫle startmoment van de aanleg van speeltuin Gewoon Buiten in het museumpark 1 in Overloon. Zaterdag 7 april om 13.30 uur is het zover. "Wij willen ons enthousiasme delen en mensen laten zien hoe mooi onze locatie is. Tevens zullen wij dan onze geplande openingsdatum onthullen", zegt initiatiefneemster Renuka van Gaal.

Gewoon Buiten wordt een speeltuin die voor iedereen geschikt en toegankelijk wordt.

"Een plek waar verbondenheid het sleutelwoord zal zijn", vervolgt Van Gaal. "Dat de betrokkenheid bij ons plan groot is, blijkt wel uit het gegeven dat vele mensen ook de afgelopen periode gesponsord werkzaamheden voor het speeltuinproject hebben verricht, zoals de bomenkap door Jan Beekhof van Vakantievilla-sauerland en het weghalen van al het takkenwerk door Den Ouden Groep locatie Haps. Ook Frits Gielissen van Obta de Linde is komen kijken naar de bestaande bomen en zal de dode takken van de bomen verwijderen. Wij zijn deze mensen enorm dankbaar en kunnen met alle liefde op zaterdag 7 april de schop in de grond gaan steken om 13.30 uur. De speeltuin wordt nog mooier dan we ooit hadden durven dromen. Het Land van Cuijk wordt een aanwinst rijker."

De stichting heeft de sponsorpakketten klaarliggen. "Ton van Raaij van Maay Design heeft er echt iets heel gaafs van gemaakt. Bent u hier ook nieuwsgierig naar, neem dan contact met ons op via info@speeltuinboxmeer.nl", besluit Renuka van Gaal.

De stichting hoopt zaterdag vele belangstellenden te mogen begroeten bij de officiƫle starthandeling.

Voor meer informatie over de Stichting Recreatie en Meer kijk op de website www.speeltuinboxmeer.nl.