Afbeelding
Foto:

Formule 1 Show in schouwburg

Venray | De snelst groeiende sport in Nederland; de Formule 1. Olav Mol en Jack Plooij zijn twee bekende namen in deze wereld. Samen komen ze hun passie voor Formule 1 overbrengen in Venray met een theatershow. De Formule 1 Show stond tot nu toe slechts in twee andere theaters waar de show binnen enkele minuten was uitverkocht. Dit kwam mede dankzij de support van verschillende racesportkenners, die de show bestempelden als een absolute must-see.

Mol en Plooij vertellen tijdens de Formule 1 Show alles over de hoogste klasse in de autosport. Olav Mol geeft sinds 1991 voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en nu voor Ziggo sport commentaar bij de Grand Prix. Jack Plooij zorgt voor bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Samen staan zij nu in het theater om hun passie voor Formule 1 met het publiek te delen.

In 2016 won Max Verstappen als eerste Nederlander een Grand Prix en maakte de Formule 1 in Nederland hiermee ongekend populair. Tijdens de voorstelling nemen ze het publiek mee in de autosport. Niet alleen worden er details uit de Formule 1 wereld verteld, maar ook komen zij met anekdotes uit het eerste interview met Michael Schumacher.

Zelfs geheimen van de rijders komen aan bod. Een show die je als Formule 1-liefhebber niet mag missen. De ticketverkoop start op dinsdag 3 april om 10.00 uur. Voor meer informatie over de voorstelling of het reserveren van tickets, kijk op de website van Schouwburg Venray: www.schouwburgvenray.nl.


De Locht

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo worden tijdens de paasdagen verschillende activiteiten en demonstraties gehouden.

Speciaal voor kinderen staat er een speciale broedmachine opgesteld waarin kuikentjes uit het ei komen. Op zondag vindt om 13.00 uur de opening plaats van de nieuwe wisselexpositie Couleur Locale waarbij leden van schildersclub 't Brouwershuis hun werken tonen. Tevens worden dan de nieuwe schilden van de kiosk gepresenteerd. De dag krijgt een Frans tintje met een optreden door Orque de Barbarie met Franse melodieën. Ook kan vanaf 10.00 uur een Frans ontbijtje of lunch worden genuttigd.

Op maandag worden er diverse ambachten gedemonstreerd en zorgt het duo Ari-ja voor de muzikale omlijsting. Het museum is alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.