Afbeelding
Foto:

Fietstocht Een nieuw interieur

Venray | Fietsvierdaagse Venray houdt op zondag 20 mei voor de negende maal een gezinsfietstocht van ongeveer 40 kilometer in het kader van Meimaand Fietsmaand. Deze fietstocht is een prima voorbereiding op de 34ste Fietsvierdaagse Venray van 24 tot en met 27 juli.

De start is tussen 10.00 en 14.00 uur bij 't Âld Paostketoeër op het Henseniusplein in Venray. De tocht draagt dit jaar de naam Een nieuw interieur en voert langs Veulen, Horst, Meerlo, Wanssum, Geijsteren en eindigt in Venray. Tijdens de tocht wordt een bezoek gebracht aan de nieuwe boerderij van Kipster, waar een tentoonstelling over eten en drinken in de toekomst is te zien. Daarnaast is er een halteplaats bij de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum, waar de aanpassingen die aan het landschap worden gedaan om in de toekomst overstromingen van de Maas te voorkomen worden bekeken.


Workshop Dromen in beeld

Venray | Bij Match voor Vrijwilligers in Venray wordt op maandag 9 april van 9.30 tot 13.00 uur de workshop Dromen in beeld door lifecoach Asmaa Darkaoui gehouden. Dromen…wie heeft ze niet? Door actief bezig te zijn met het maken van een dreamboard krijgen dromen meer vorm. Ze zitten dan niet meer alleen in het hoofd, maar krijgen nu een duidelijk beeld en zo worden de deelnemers aan de workshop eraan herinnerd wat ze graag willen en dit motiveert om in actie te komen. Na afloop neemt iedereen zijn eigen dreambord mee naar huis.