Afbeelding
Foto:

Autobedrijf Peters

Ysselsteyn | Autobedrijf Peters aan de Agrobaan 7 in Ysselsteyn is een full service autobedrijf waar u met elk automerk terecht kunt voor onderhoud. In de moderne werkplaats voorzien van de nieuwste apparatuur kunnen ze elke auto repareren. Of uw auto nu toe is aan een APK-keuring, een bandenwissel of uw airco van nare luchtjes gezuiverd moet worden: Autobedrijf Peters doet alles voor uw auto. Tevens is Autobedrijf Peters aangesloten bij Bosch Car Service, hetgeen resulteert in hoogwaardige service en kennis.

U en uw auto trekken een hele poos samen op, des te belangrijker dat u in de auto rijdt die helemaal bij u past. Autobedrijf Peters helpt als automakelaar de geschikte auto voor u te vinden. Of deze nu in Brabant of Noord-Holland staat, de auto wordt door een van de Bosch Car Service vestigingen gekeurd en naar Ysselsteyn gebracht voor een proefrit. Pas als de auto geheel naar wens is, koopt u hem.

Hoe vervelend schade ook is, Autobedrijf Peters doet er alles aan om de schade vlot en vakkundig te herstellen. Uw kras, deuk, lak- of ruitschade wordt hersteld en uw auto wordt in de oorspronkelijke staat teruggebracht. Daarbij nemen ze de rompslomp met uw verzekeringsmaatschappij op zich. Uiteraard staat vervangend vervoer voor u klaar.

Als Bosch Car Service bedrijf kan Autobedrijf Peters ingezet worden voor de uitvoering van het onderhoud voor elke leasemaatschappij. Ook voor de financiering en verzekering van uw auto biedt Autobedrijf Peters mogelijkheden. Vaak is onderhoud van auto's een post waarop bezuinigd wordt. Helaas leidt deze vorm van bezuinigingen vaak tot extra schade aan de auto. Om onaangename verrassingen te voorkomen biedt Autobedrijf Peters een auto-onderhoudsplan aan. Door uw kenteken online in te geven weet u precies waar u per jaar aan toe bent.

Benieuwd naar Autobedrijf Peters? Loop gerust een keer binnen en informeer naar de mogelijkheden. Meer info: autobedrijfpeters.nl. Auto-onderhoudsplan: autoonderhoudplan.nl/autobedrijfpeters
0478-542211

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding