Afbeelding
Foto:

Hout en Vorm voor meubels op maat

Venray | Hout en Vorm maakt al vijf jaar massieve meubels en interieurs op maat.

Waar vind je het nog: handgemaakte massieve meubels op maat? Hout en Vorm in Venray ontwerpt en realiseert meubelstukken voor ieder interieur. Wat ooit begon als een hobby in de schuur, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

"Onze focus ligt op maatwerk, zonder dat heel zwaar te maken", aldus Bart Vossen, eigenaar van Hout en Vorm. "De klant wil simpelweg een meubelstuk dat ook echt past in zijn of haar interieur. Vaak krijgen ze het niet gevonden in de woonwinkels. Wij kunnen alles ontwerpen en maken, van (boomstam)tafels, badkamermeubels en tv-meubels, tot complete keukens en school- of bedrijfsinrichtingen."

"Door goede samenwerkingen met onze partners kunnen wij altijd een totaaloplossing bieden. Onze klanten hebben vanaf de tekentafel tot levering te maken met slechts één partij, vervolgt Antoinet van Eijk, eigenaresse van Hout en Vorm. "We begonnen Hout en Vorm vijf jaar geleden vanuit een passie, namelijk mooie dingen maken waar de klant ook echt iets aan heeft. Daar was en is echt behoefte aan, omdat men graag een uniek meubelstuk in huis heeft. Geen massaproductie of webshop-artikelen, maar een lekkere bak koffie, aandacht voor je klant, een goed gesprek en dito uitvoering. Daar zijn we trots op."

Hout en Vorm is gevestigd in een sfeervolle showroom aan de Industriestraat 8 in Venray. De showroom wordt de komende maanden flink uitgebreid. "Klanten willen graag zien, voelen en beleven", weet Antoinet van Eijk. "Daarom hebben we het aangrenzende pand erbij genomen, zodat we de showroom en de werkplaats uit kunnen breiden." Bart Vossen vult aan: "Behalve dat we trots zijn op het feit dat we een klant echt goed kunnen bedienen, zijn we ook trots op onze aanpak. In een tijd dat het schijnbaar moeilijk is aan personeel te komen, hebben wij bij onze zoektocht naar een nieuwe collega heel veel leuke kandidaten op gesprek gehad. Niemand is bij ons hoofd van de schaafbank of schuurexpert, maar in de werkplaats krijgt iedereen de kans unieke meubelstukken van A tot Z zelf te maken."