Het Oranjecomité daagt ondernemers ook dit jaar uit om hun etalage te versieren.
Het Oranjecomité daagt ondernemers ook dit jaar uit om hun etalage te versieren. Foto: Gerrie Peeters

Wie heeft de mooiste etalage?

Venray | Wie wint in navolging van Via Margutta de Peel en Maas wisseltrofee voor de mooist versierde etalage tijdens Koningsdag 2018? Het Oranjecomité Venray daagt ook dit jaar de ondernemers in het winkelcentrum uit om hun etalage zo mooi, creatief en ludiek mogelijk te versieren om het feest op vrijdag 27 april extra luister bij te zetten.

"Met het beschikbaar stellen van de Peel en Maas wisseltrofee was de animo vorig jaar om de etalage te versieren al een stuk groter. We hopen dat dit jaar nog meer ondernemers gevolg geven aan onze oproep om het winkelcentrum in 'koningse sferen' om te dopen", zegt Gerrie Peeters van het Oranjecomité.

Peeters: "Twee dagen voor Koningsdag gaat een jury alle etalages beoordelen en een winnaar kiezen. Naast de wisseltrofee krijgt de ondernemer een oorkonde en natuurlijk de eeuwige roem." De etalagewedstrijd is een van de elementen van het organiserende comité om de mensen naar het Venrayse winkelcentrum te trekken.

"Het centrum moet sfeer en gezelligheid uitstralen, zodat de mensen het gezellig vinden om te komen. En te blijven. Venray Centraal levert al een mooie bijdrage door het winkelcentrum aan te kleden met vlaggen in de kleuren rood, wit en blauw. Uiteraard zijn er daarnaast tal van activiteiten zoals de traditionele kindermarkt en volop entertainment om Koningsdag op de pleinen en het winkelcentrum in Venray te doen slagen."