Badkamer Inspiratie Dagen

Boxmeer/ Deurne | Hebben de voorjaarskriebels bij u geleid tot het idee om uw badkamer te renoveren? Breng dan een bezoek aan de inspirerende badkamershowroom van Sanidrõme Pennings in Boxmeer of Sanidrõme Thijssen in Deurne. Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 april houden beide locaties namelijk de Badkamer Inspiratie Dagen.

Inspiratie is een weekend lang hét toverwoord bij Sanidrõme. Beleef de sfeervolle showroom, test (wellness)producten uit en informeer de mogelijkheden. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Sanidrõme Pennings en Sanidrõme Thijssen zijn specialist in het adviseren, ontwerpen, leveren en installeren van badkamers, tegelwerken en installatiewerken. De showroom biedt diverse badkameropstellingen in uiteenlopende stijlen en een grote collectie aan tegels voor het hele huis. Uiteraard zijn ook de nieuwste trends op badkamergebied in beide winkels vertegenwoordigd.

Mensen die graag advies bij het ontwerpen van een droombadkamer ontvangen, kunnen zich inschrijven voor één van de gratis ontwerpsessies tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen bij Pennings. De Sanidrõme badkamerexperts staan klaar om de betere badkamer te ontwerpen. Wel graag vooraf even inschrijven via www.sanidrome.nl/pennings. De bezoekers worden ook nog eens verrast met een goodiebag.

Openingstijden Badkamer Inspiratie Dagen Sanidrõme Pennings: vrijdag 6 april van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag 7 april van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 8 april van 12.00 tot 17.00 uur aan de Spoorstraat 8a in Boxmeer. Ga voor het complete programma en speciale acties naar www.sanidrome.nl/pennings.

Openingstijden Badkamer Inspiratie Dagen Sanidrõme Thijssen: vrijdag 6 april        : 10.00 - 20.00 uur, zaterdag 7 april: 10.00 - 16.00 uur, zondag 8 april: 12.00 - 16.00 uur aan de Florijn 2 in Deurne.

Ga voor het complete programma en speciale acties naar www.sanidrome.nl/thijssen.


Masterclass in 't Helder

Overloon | In Ontmoetingspunt 't Helder aan de Helderseweg 31 in Overloon wordt op vrijdag 6 april van 19.30 tot 21.30 uur een masterclass Positieve desintegratie gegeven door Lieke van der Vorst.

Het huidige waardesysteem geeft weinig ruimte tot persoonlijke groei terwijl hier wel steeds meer behoefte aan is. De gevolgen hiervan worden zichtbaar middels burn-out en andere geestelijke onruststokers. Iedereen die de potentie heeft om zich te ontwikkelen, krijgt te maken met deze ontevreden gevoelens. De theorie positieve desintegratie van de Poolse filosoof en psycholoog Dabrowski laat aan de hand van vijf niveaus zien hoe persoonlijke groei werkt, waarom je een ontevreden gevoel kunt hebben ondanks 'je alles hebt' en wat je eraan kunt doen om je weer voldaan en gelukkig te voelen.

Als vrouwelijke militair, politieagente en halvefinalist van Expeditie Robinson 2007 weet Lieke van der Vorst als geen ander hoe je mentaal krachtig wordt en blijft. "Met al mijn enthousiasme en persoonlijke anekdotes geef ik mijn luisteraars inzicht in de verrassende en ongelooflijke theorie van positieve desintegratie." Aanmelden kan via www.liekeweetraad.nl, telefoon 06-11356285 of via e-mail info@liekeweetraad.nl. Kijk ook op www.helder-overloon.com.


Aanhouding

Venray | Een 30-jarige man zonder vaste of woon- of verblijfplaats is vorige week in de nacht van dinsdag op woensdag in het centrum van Venray aangehouden in verband met het overtreden van de opiumwetgeving.

De man had ruim 40 pillen en een witkleurige, kristalachtige substantie in zijn bezit, meldt de politie op Facebook. Uit een eerste voorlopig onderzoek blijkt het te gaan om xtc-pillen en MDMA. Hij zou die morgen vanwege een soortgelijk delict voor de rechtbank in Roermond moeten verschijnen, maar kon aan die 'afspraak' geen gehoor geven omdat hij op dat tijdstip nog in de
cel zat.

Hij is door agenten gehoord en in de loop van de dag met een dagvaarding weggestuurd. Binnenkort zal hij zich voor beide zaken opnieuw moeten verantwoorden voor de rechter. De man heeft tevens een gebiedsontzegging voor Venray opgelegd gekregen voor de duur van twee weken.


VEED Award voor Dylan Haegens

Amsterdam | In een uitverkochte club Panama in Amsterdam heeft Dylan Haegens zaterdagmiddag een van de VEED Awards in de wacht gespeeld. De populaire YouTuber viel in de prijzen in de categorie 'Best Comedy'.

Haegens was ook genomineerd in de categoriën 'Mannelijke YouTubers' en met zijn productie Cliffhanger voor 'Beste YouTube Serie'. Die prijzen gingen naar collega's Kalvijn en StukTV: Jachtseizoen. Vorig jaar ging de award voor beste mannelijke YouTuber wél naar Dylan Haegens, die in 2017 ook in de categorie comedy in de prijzen viel. De VEED Awards, de Oscars van de Nederlandse YouTube-industrie, werden voor de vierde keer uitgereikt. De onderscheidingen worden toegekend in zestien categorieën.