Afbeelding
Foto:

Sportinstituut Verhagen

Venray | Sportinstituut Verhagen reisde zaterdag af naar Keulen voor een G-judotoernooi, waaraan 190 judoka's deelnamen.

De judoka's van Verhagen kwamen uit in de klasse 1 en 2 en behaalden hierin diverse ereplaatsen. Bij de dames werden Emmy van Tiel en Bonnie Hendriks kampioen. Ditzelfde geldt ook voor Randy Baars en Rik Sijmonds, die in de jeugdklasse in actie kwamen en hierin de eerste plaats pakten. Jasper Holtackers, Jurgen van der Heijden en Thijmen Weeren behaalden een derde plaats. Vanuit Keulen ging de reis direct door naar Belfeld. Daar werden nog even alle kampioenen van 2017 in het zonnetje gezet.

Zondag was er voor de valide judoka's een belangrijke wedstrijd, de Limburgse kampioenschappen tot 15 jaar. Sportinstituut Verhagen streed met twee judoka's om de medailles. Voor Storm Krebbers was het zijn eerste LK. Hij verloor zijn eerste partij en daardoor kwam hij in de verliezersronde terecht. Door vervolgens drie partijen te winnen, plaatste hij zich voor de kleine finale om de derde plaats. Die wedstrijd verloor hij en daardoor werd vierde. Voor Cem Verheijen was het een mooie dag. Vanwege een hersenschudding en de daaropvolgende twee weken noodzakelijke rust, had hij maar één training kunnen draaien net voor het LK. Toch wist hij vrij makkelijk al zijn partijen te winnen en daardoor kon hij zich tot Limburgs kampioen laten kronen.

Over twee weken mogen de nummers 1 t/m 3 naar het NK in Leek. Daar zal Cem Verheijen weer zijn best doen om een podiumplaats te behalen.


Paastoernooi ISBV Venray e.o.

Venray | Liefhebbers van tafeltennissen kunnen op paaszaterdag 31 maart 2018 weer genieten in de accommodatie van Red Stars aan de Zuidsingel in Venray.

Voor de 38e keer organiseert de Invaliden Sport- en Belangenvereniging Venray e.o. in samenwerking met T.T.V. Red Stars het Nationaal Para Ranglijst Tafeltennistoernooi voor mensen met een beperking. Vanaf 10.00 uur gaan ruim 70 tafeltennissers uit heel Nederland met elkaar de strijd aan in verschillende klassen.

Onder hen zijn ook de spelers van de ISBV Venray e.o. die zich in deze strijd mengen. Dit sportieve hoogtepunt van het jaar voor de ISBV Venray e.o. staat weer onder de deskundige leiding van Huub Thijssen van Red Stars.

De finales staan omstreeks 18.00 uur gepland.


Wandeling Toon Hermans Huis

Venlo | Het Toon Hermans Huis Venlo houdt op woensdag 4 april onder begeleiding van een gids van het Limburgs Landschap en enkele medewerkers een wandeling in het gebied Zwarte Water in Venlo.

Bijeenkomst en vertrek om 14.00 uur vanaf parkeerplaats aan de Schandelosebaan nabij het Zwarte Water of om 13.30 uur bij de Familiekerk aan de Belletablestraat in Venlo.

Opgeven voor de wandeling kan bij het Toon Hermans Huis via telefoonnummer 3211433 of via e-mail info@toonhermanshuisvenlo.nl.

Afbeelding