Afbeelding
Foto:

Clubfights Quinn Gym

Venray | De Quinn Gym 'Homeshow clubfights' was afgelopen zondag een succes.

Niet alleen door de aanwezigheid van de bekende thaibokser en voormalig K1-kampioen Remy Bonjasky, die met zijn leden aan het evenement deelnam, maar ook door het verloop van de wedstrijden en de inzet van alle vrijwilligers van de Venrayse thai- en kickboksschool.

Van de zestien Quinn Gym-vechters verloren er maar vier.

Een onafhankelijke jury (WKA-bond) besloot dat de titel 'Nikko-fighter of the day' naar Mourad Balfallah ging. De 'Nikko stijlprijs'was voor Dariel Ozuna van de Remy Bonjasky Academy. In samenwerking met de bond houdt Quinn Gym op 6 mei voor tweede keer het NK Muay thai in de Wetteling in Venray.

Voor meer informatie kijk op de website van de vereniging:
www.quinngym.nl.


Wandelevenement zoekt vrijwilligers

Venray | Tijdens het Meerdaags Wandelevenement Venray op zaterdag 2 en zondag 3 juni zijn dagelijks vele vrijwilligers actief om het evenement tot een succes te maken.

Maar ook geruime tijd voordat het wandelevenement plaatsvindt zijn vrijwilligers al druk met de voorbereidingen. Er wordt nog gezocht naar verkeersregelaars, vrijwilligers voor de routecommissie, EHBO'ers, BHV'ers, vrijwilligers om het secretariaat te bemannen, fotografen en een commissielid sponsoring. Het Meerdaags Wandelevenement Venray biedt zijn vrijwilligers een lunchpakket, sfeer en gezelligheid en een feestelijke afsluiting. Kik voor meer informatie op de website wandelevenementvenray.nl.