Afbeelding
Foto:

Tafeltennis ISBV Venray e.o.

Venray | Vier spelers van de Invaliden Sport- en BelangenVereniging Venray e.o. namen deel aan het vierde paratafeltennistoernooi van de NTTB van het seizoen 2017-2018. Het toernooi werd gehouden door ISVA Arnhem in sportcentrum Triominos in Duiven.

Alleen Stefan van Bergen in de klasse 3 en Wilbert Litjens in de klasse 5 wisten de winnaarsronde te bereiken. Van Bergen moest in zijn eerste wedstrijd al afhaken doordat hij verloor van Yannick Paradiso (Budilia). Litjens wist wel zijn eerste wedstrijd tegen Ruben Smit (DOV) in winst om te zetten met 3-2. In de volgende wedstrijd moest hij met dezelfde cijfers zijn meerdere erkennen in Ivana Maas (De Batswingers). Hetzelfde overkwam hem daarna in de wedstrijd tegen Esther Brink (TTV de Brug ). Litjens werd daardoor vierde in de klasse 5. In de verliezersronde van de klasse 5 won Ankie Muijsers al haar wedstrijden en legde daarmee beslag op de eerste plaats. Harrie Jacobs overkwam in de verliezersronde van de klasse 5 het tegenovergestelde. Hij wist geen enkele wedstrijd in winst om te zetten.

Behaalde punten: Klasse 3 Stefan van Bergen 6 punten, klasse 5 Ankie Muijsers 17 punten en Wilbert Litjens 14 punten + 1(vierde plaats) = 15 punten, klasse 6 Harrie Jacobs 7 punten.

Foto: winnares Ankie Muijsers.