Afbeelding
Foto:

Poort van Loon open voor iedereen

Vierlingsbeek | Toegankelijk, gezellig en met voor iedereen lekkere gerechten. Dat zijn de uitgangspunten van de Poort van Loon, het nieuwe restaurant aan de Overloonseweg 10a in Vierlingsbeek.

De Poort van Loon is een initiatief van de familie Welbers van Culinair Creatief Catering & Events uit Venray en de familie Martens van Martens Asperges in Tienray. "Onze wens was nog altijd om een restaurant te starten. Via een relatie kwamen we met de familie Martens in contact, die verspreid over het land diverse winkels met aspergespecialiteiten heeft. Samen hebben we dit opgepakt", aldus Yvonne Welbers.

De Poort van Loon bestaat uit een restaurant en een winkel. Beide zijn – zowel binnen als buiten – grondig opgeknapt en naar de tijd van vandaag getransformeerd. Een gezellige nieuwe locatie vlak bij de A73, waar je terechtkunt voor een smakelijke lunch, een lekker diner, een snelle hap in een sfeervolle ambiance of voor heerlijke asperges in de winkel. Het restaurant draait een bourgondische keuken met betaalbare en smakelijke gerechten, met in het seizoen uiteraard ook de heerlijke asperges van Martens op het menu. "Deze plek heeft veel potentie. De Poort van Loon is beleven, zowel binnen als buiten. We hebben een enorm groot terras, dat de hele dag in het zonnetje ligt. Onze koks zullen in het kader van thema weken regelmatig op het terras live mooie BBQ-gerechten bereiden. Want net als bij Culinair Creatief is de kwaliteit voor ons heel belangrijk. De Poort van Loon zal al onze aandacht krijgen die het verdient." Deze week wordt er nog hard gewerkt om het restaurant en de winkel gereed te maken voor de opening. Op zaterdag 24 maart is er van 15.30 tot 20.00 uur een open dag. De winkel is al open vanaf 09.00 uur. Vanaf zondag 25 maart gaat de keuken draaien.

Foto: Paul Poels.