Vice Versa naar Armenië en Georgië

Venray | Reisbureau Vice Versa in Venray gaat naar de parels van de Kaukasus om de onbekende maar werkelijk unieke en schitterende bestemmingen Armenië en Georgië te bezoeken.

Indrukwekkende natuur, zeer vriendelijke en gastvrije mensen en eeuwenoude cultuur wisselen zich tijdens deze zeer betaalbare reis af. De reis staat gepland van 8 tot en met 23 juni 2018 en leden van de Vice Versa-reisclub krijgen voorrang met inschrijving voor deze reis. Geef je nu op als lid van de reisclub om in de toekomst als eerste geïnformeerd te worden: maja@reisbureauviceversa.nl. Een mailtje is voldoende om een vrijblijvende optie vast te leggen: maja@reisbureauviceversa.nl.

Op woensdag 28 maart om 19.30 uur in de bovenfoyer van Schouwburg Venray is een presentatie over de reis. Gratis entree, maar graag even vooraf aanmelden via maja@reisbureauviceversa.nl.

Rommelmarkt

Venray | Activiteitenvereniging Brukske Actief houdt op zaterdag 14 april een rommelmarkt in het wijkcentrum Brukske in Venray, van 9.00 tot 13.00 uur.

Voor het huren van een tafel kan contact worden opgenomen met Marleen Molmans via telefoon (0478)511873.