Op Ut Tuffelke bij Gryphus

Vierlingsbeek | Bij Gryphus in Vierlingsbeek wordt als opwarmer voor Op De Tôffel 2018 in samenwerking met stichting Op De Tôffel op zaterdag 24 maart voor het 24e jaar op rij de bandwedstrijd voor regionale bands Op Ut Tuffelke gehouden.

De inzet van Op Ut Tuffelke is een podiumplek voor het popfestival Op De Tôffel op zaterdag 23 juni op het Vrijthof in Vierlingsbeek. Uit de inzendingen zijn vier bands geselecteerd die het strijdperk gaan betreden, te weten: Te First Resort female fronted hard rock uit Nijmegen, Cowart met ruige poprock uit Vierlingsbeek, Burning Clocks alternatieve rock uit Oss en Freeb met hardcore doorspekt met hiphop uit Wanroij. Iedere band vertoont een half uur zijn kunsten.

Een deskundige jury kiest de winnaar van Op Ut Tuffelke. Als kers op de taart wordt tijdens deze avond ook de complete line-up van Op De Tôffel 2018 bekendgemaakt. Gryphus, gelegen aan Grotestraat 18a in Vierlingsbeek, is geopend vanaf 20.00 uur en de eerste band start om 20.30 uur. De entree voor Op Ut Tuffelke is gratis. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl of www.opdetoffel.nl.

Kienen Wijk Zuid

Venray | In het wijkgebouw aan de Beukenlaan 4 in Venray wordt op vrijdag 23 maart vanaf 20.00 uur een kienavond gehouden.

Op maandag 9 april is de jaarvergadering. Aanvang 20.30 uur.