Afbeelding
Foto:

Alma Trio in Mariakapel

Holthees | Aan muzikale variatie geen gebrek in de concertprogrammering van de Mariakapel in Holthees. Daar is zondagmiddag 25 maart weer een mooi voorbeeld van. Dan treedt namelijk de uit Luxemburg afkomstige sopraan Natalie Merfort op samen met haar Alma Trio. Na hun optreden vorig jaar in de Mariakapel drongen veel bezoekers erop aan het Alma Trio nogmaals terug te halen.

Natalie Merfort is na haar klassieke zangopleiding in Berlijn afgestudeerd in jazz en popmuziek op Codarts in Rotterdam en het Berklee Collage Of Music in Boston.

In de Mariakapel brengt ze met haar Alma Trio klassieke liederen die in de twintig jaar die zij nu optreedt het publiek het meest geraakt hebben. Op het programma staan naast het Stabat Mater van Pergolesi stukken als Duet Ave Maria van Brahms, Pie Jesu van Lloyd Webber, Ave Maria van onder andere Bach-Gounod, Mozart, Schubert, Saint Saens, Bruckner, Hanau en Caccini, Ave Verum opus 65 van Fauré.

Merfort zingt haar duetten met de uit Duitsland afkomstige Joy Andrea Emonds (alt) en zij worden begeleid door de Russische toppianiste Svetlana Lohman op concertvleugel.

Het concert begint om 15.30 uur. Kaarten zijn te reserveren via telefoon (0478)636948, 06-16170433 of via de website www.mariakapel.nl.

Reserveren is gezien de belangstelling voor dit concert aan te raden.