Afbeelding
Foto:

Reintjes Bloemen viert jubileum

Veulen | De winkel van Reintjes Bloemen bestaat binnenkort vijf jaar. Dat wordt op zaterdag 24 maart gevierd met een open dag. Zowel de winkel als de kas van de rozenkwekerij is op die dag geopend voor publiek. De open dag duurt van 10.00 tot 15.00 uur.

"We krijgen van klanten regelmatig de vraag of het mogelijk is om onze kassen te bekijken. Tijdens deze open dag verzorgen we rondleidingen door de kassen. We vertellen graag over ons mooie beroep. We leggen uit hoe we de rozen kweken en wat er allemaal bij komt kijken", vertelt Twan Reintjes enthousiast. Momenteel wordt er bij Reintjes Bloemen gewerkt aan een eigen roze roos. "We zitten echter nog in een pril stadium. Hopelijk gaat dat lukken, maar het kost veel moeite om een eigen roos te ontwikkelen. We hebben ook nog geen naam voor de roos. Misschien is het leuk als mensen meedenken over een geschikte naam. In het verleden hebben we wel een eigen soort gehad."

Reintjes Bloemen verkoopt de rozen via de veiling of via de winkel. Het is ook mogelijk om aan rozenboeketten wat groen en andere bloemen toe te voegen. "De drukke tijden komen er weer aan, maar we willen eerst ons jubileum vieren." Meer informatie is te vinden op www.reintjesbloemen.nl. Via de website zijn ook rozenboeketten te bestellen. (foto: Henk Lammen)