Winnaars voetbalquiz

Leunen | Bas Claassens en Barry Janssen zijn de winnaars geworden van de vierde grote voetbalquiz van SV Leunen.

In een volle kantine streden 35 koppels om de prijzen, onder leiding van Jaap Litjens en Freek Thoone. Tweede waren Bas Litjens en Willem Strijbosch en de derde plek ging naar Jeroen Bouten en Geert Wismans.

Sjoelers ISBV

Venray | De zesde sjoelwedstrijd om de Limburg Bokaal in Brunssum leverde enkele bijzondere resultaten op voor de sjoelers van de Invaliden Sport- en BelangenVereniging Venray e.o. Voor de eerste keer dit seizoen wist kopman Mat Klaassens in klasse C de magische grens van 140,00 gemiddeld te doorbreken. Met een gemiddelde van 140,10 eiste hij de eerste plaats in deze klasse voor zich op. Ook Bas Pastors speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen. In klasse G kwam hij tot een gemiddelde van 116,55 en dit was goed voor de zesde plaats. Marjan Litjens deed niet veel voor hen onder. In klasse C veroverde zij de eerste plaats met een meer dan goed gemiddelde van 100,40. Het gemiddelde van Leo Janssen was met 94,30 ook uitstekend en leverde hem de derde plaats op.

MGC Venray

Venray | Het toetje om de indoorwisseltrofee na de indoorcompetitie is dit jaar gewonnen door Gerrit Vermeulen. Hij wist zijn indoorgemiddelde het meest te verbeteren en wel met 7,56 procent. Indoorkampioen Leo Wilms werd tweede met 5,76 procent. De derde plek op het podium ging naar Harrie Lenssen. Hij wist zich met 4,71 procent te verbeteren. Jan Engels viel met 4,32 procent net buiten het podium. Jan van der Haghen wist zich als laatste te verbeteren en wel met 0,72 procent, en werd daarmee vijfde. De overige spelers slaagden er niet in zich te verbeteren en moesten zich met een lagere klassering tevreden stellen. Jan Engels scoorde met 25 slagen de laagste ronde. Op een sterk bezet indoortoernooi in Druten heeft Jan Engels de negende plaats weten te behalen met 145 slagen over vijf ronden. Winnaar werd Huub Bottenberg (Drachten), die de voor het Duitse Hardenberg uitkomende Belg Stefan Maes in de barrage wist te verschalken. De Fries Alex Jasper, uitkomend voor het Duitse Dormagen, werd met 139 slagen derde.