Extra voorstelling Hôrster Revue

Horst | In april staat in Horst weer de grote Hôrster Revue op het programma. Wegens overweldigend succes is er nu al een extra voorstelling gepland op woensdag 25 april. De kaarten hiervoor zijn te koop via www.horsterrevue.nl en bij Salon du Trezo in Horst.

De Hôrster traditie, de revue, staat weer in de steigers. Al bijna drie jaar zijn vrijwilligers aan de slag om ook deze revue tot een succes te maken. Inmiddels zijn bijna tweehonderd mensen betrokken bij dit evenement. Onder leiding van regisseuse Esther Koenen-Jacobs wordt elke week gerepeteerd om er op 20, 21, 22, 25, 26, 27, 28 en 29 april een feestje van te maken in de Mèrthal in Horst. Aanvang van de voorstellingen is 20.00 uur. De zondagvoorstellingen starten om 18.30 uur.

Ierse avond in Vierlingsbeek

Vierlingsbeek | Op de Ierse nationale feestdag op zaterdag 17 maart houdt Gryphus in Vierlingsbeek de Ierse avond St. Pattrick's Eve. Gryphus is deze avond omgetoverd tot een heuse Irish pub.

Er is muziek van The Coincidences. Ierse folk van hoog niveau gemaakt door een bont gezelschap van acht mannen en vrouwen uit het Gelderse land. Zij spelen traditionals en evergreens. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl