Afbeelding
Foto:

Zwarte markt in evenementenhal

Oostrum | Evenementenhal Venray houdt op zondag 11 maart van 9.00 tot 16.30 uur in samenwerking met Organisatieburo Van Aerle een zwarte markt. Deze markt telt ruim 550 kramen met koopwaar. Voor een hapje en een drankje wordt ook gezorgd. De evenementenhal is gelegen Aan de Voorde 30 in Oostrum.


Ingezonden

Referendum Aldi

Venray | De vestigingslocatie van de toekomstige Aldi kan zijn eerste keus locatie Dr Poelsschool of tweede keus locatie Toverbal. Dus twee gelijkwaardige locaties. Een gouden moment om de keuze aan de Venrayse burgers over te laten. Een bindend referendum lijkt daarvoor het perfecte middel. Helaas zal onze regentenpartij het CDA hier wel tegen zijn. D66 grijp je kans na het recent landelijk falen.
Sjef Wester, Venray.

Van Erven Dorens in Rooyse Wissel

Oostrum | De tv-uitzending Beau Five Days Inside van Beau van Erven Dorens op RTL4 heeft dinsdagavond 1.008.000 kijkers getrokken.

Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. In deze uitzending deed de presentator verslag van het reilen en zeilen binnen tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum. Beau van Erven Dorens verbleef vijf dagen en vier nachten in de kliniek en maakte kennis met patiƫnten en medewerkers.