Afbeelding
Foto:

Winkel Camps Optiek vernieuwd

venray | Camps Optiek heeft onlangs zijn vernieuwde winkel geopend. In een zeer kort tijdsbestek werd het volledige interieur van de winkel aangepakt.

"Met onze nieuwe winkel hebben we voor onze klanten een thuissfeer proberen te creëren", legt Mart Winters van Camps Optiek uit. "Daarnaast hebben we ook de inrichting aangepast. Voor de verbouwing moesten de klanten eerst de hele winkel doorlopen naar de balie, die staat nu bij de ingang. Verder hebben we gekozen voor een warme kleurstelling en zithoekjes gemaakt waar de klant op zijn gemak kan wachten. Ook maakt een nieuwe airco het verblijf in de winkel, met name in de zomermaanden, een stuk aangenamer." Uiteraard is ook de apparatuur aangepast. "Met de modernste meetapparatuur kunnen wij voor onze klanten de juiste lenzen bepalen. Daarnaast hebben we nu ook een optometrist in dienst. Een optometrist kan ogen onderzoeken en eventuele problemen tijdig signaleren. Zodoende is de optometrist het eerste aanspreekpunt bij oogklachten, verminderd zicht of een risico op het ontwikkelen van een oogziekte." Camps Optiek heeft naast Venray ook nog vestigingen in Boxmeer en Horst.


HartCafé

Venray | De Hartgroep houdt op zondag 10 maart van 10.00 tot 12.00 uur een HartCafé aan de Westsingel 1 in Venray (Den Hoebert). Het HartCafé is een bijeenkomst voor mensen met een hart- en vaatziekte, hun naasten, begeleiders, mantelzorgers en belangstellenden. De inloop is gratis.