Afbeelding
Foto:

Comedia speelt klucht in De Baank

Leunen | Toneelvereniging Comedia speelt onder leiding van regisseur Marja Witlox uitvoeringen van haar nieuwe klucht in De Baank in Leunen.

Het stuk speelt zich af in het atelier van kunstschilder Vincent Vlugter. Hij denkt zelf de 'Rembrandt' aller tijden te zijn, maar zijn omgeving denkt er het zijne over. Zijn verloofde zou graag willen dat hij zijn doeken voor veel geld verkoopt zodat ze eindelijk eens kunnen gaan trouwen, maar helaas... Op een dag komt er een grote bierbrouwer bij Vincent op bezoek en die voelt zich meteen thuis in het atelier. Als schilder doet deze brouwer het niet zo slecht en vervolgens worden de rollen omgedraaid. Hilariteit op en top en verwarring alom. Een journalist die er met beide benen intrapt, een secretaresse die er de zenuwen van krijgt, een hoteleigenaar die laaiend is op de bierbrouwer en de dochter van de bierbrouwer die graag als naaktmodel wilt werken, maar niet weet dat haar vader in dat betreffende atelier werkt. Het stuk wordt opgevoerd op de zaterdagen 10 maart en 17 maart vanaf 20.00 uur, op zondag 11 maart vanaf 19.00 uur en zondag 18 maart vanaf 14.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via e-mail comedia.leunen@gmail.com of telefonisch op donderdag- en vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur via telefoon 06-12430209.


Stille omgang

Venray | In de nacht van 17 op 18 maart wordt er een stille omgang gehouden in Amsterdam. Per touringcar wordt er afgereisd vanuit Limburg en Oost-Brabant. Inlichtingen: G. Franssen, telefoon (0478)546496 of bij J. v.d. Beuken via telefoon (077)3981240.