Oranje Wit sluit seizoen af in stijl

Oranje Wit-Odisco 25-15 (15-8). Doelpunten Oranje Wit: Janne Gellings (6x), Aniek Drabbels (5x), Jessica Klaassens (5x), Maureen Drabbels (4x), Steffie van Rooij (2x), Kim Hendrix, Nathalie Loenen en Dionne Drabbels.

Venray | De korfbalsters van Oranje Wit, die vorige week het kampioenschap grepen in de overgangsklasse B, sloten het zaalseizoen zondag in stijl af met een ruime overwinning op Odisco uit Sint-Oedenrode: 25-15 (15-8).

De ploeg uit Leunen schoot in sporthal De Wetteling in Venray uit de startblokken. Binnen de minuut was de thuisploeg twee keer trefzeker. Oranje Wit zocht continu de aanval en de kansen werden benut. Ook verdedigend stond het uitstekend bij de Leunse ploeg. Na rust zakte Oranje Wit wat weg en de ploeg had steeds meer moeite om de kansen af te maken. Na een time-out herpakte de ploeg zich en kwam het frivole spel weer bovendrijven. In de slotminuut maakte Oranje Wit de 25 doelpunten vol. Daarmee verdiende de ploeg een rondje van trainer Edwin Griesheimer.
Oranje Wit eindigt het zaalseizoen dus als kampioen. De ploeg pakte 26 punten uit 14 wedstrijden.

SVOC'01 tweede

Rietvogels-SVOC'01 19-23 (11-14). Doelpunten SVOC'01: Linda Claessens (8x), Rian Willems (6x), Elien Nabben (3x), Sofie de Mulder (3x), Astrid Classens (2x) en Marloes Cox.

Riethoven | De korfbalsters van SVOC'01 sloten de zaalcompetitie in de overgangsklasse B zondag af met een 19-23 zege op Rietvogels. Door dit resultaat eindigde SVOC'01 op de tweede plaats achter kampioen Oranje Wit. In het uitduel in Riethoven namen de gasten meteen het heft in handen. Na een ruststand van 11-14 werd de voorsprong in de tweede helft verder uitgebouwd naar 12-18 en 13-20. Daarna kwam Rietvogels sterk terug (19-22), waarna SVOC'01 de wedstrijd in het slot gooide en verdiend de punten pakte.

De ploeg uit Oirlo en Castenray pakte tijdens het zaalseizoen 20 punten uit 14 wedstrijden.