Handbalsters Manual onderuit

Manual-SVVH 21-24 (11-13). Doelpunten Manual: Joy Jakobs (7x), Loes van Dijk (4x), Ankie Billekens (4x), Jantine Rongen (2x), Karlijn van Els (2x), Guusje Wessels en Jonna Kessels.

Venray | De handbalsters van Manual waren dit weekeinde een maatje te klein voor SVVH. De Venrayse ploeg ging met 21-24 kopje onder.

Beide ploegen maakten er een spannende wedstrijd van, waarin Manual goede en mindere fases had. Na een ruststand van 11-13 en een tussenstand van 18-18, trokken de gasten uit Heibloem aan het langste eind.

Manual blijft op titelkoers

HVW 2-Manual 13-25 (7-12). Doelpunten Manual: Okke Boon (5x), Jan Vorstenbos (4x), Kingsley Lamptey (4x), Martijn Schutte (3x), Paul Stroy (3x), Bennie Beekers (2x), Joost Ueberbach (2x) en Sander Barents (2x).

Venray | De handballers van tweedeklasser Manual liggen nog steed op koers voor de titel. De Venrayse ploeg was zaterdag in Wanroij met 13-25 te sterk voor HVW 2.

De koploper was op alle fronten te sterk voor de thuisploeg. De overwinning kwam dan ook geen moment in gevaar. Manual speelt op donderdag 8 maar een inhaalduel met HBS, de nummer twee op de ranglijst. De wedstrijd in het Brabantse Budel begint om 20.00 uur. In Wanroij kwam Manual dus goed voor de dag. De Venrayse machine draaide vooral voor rust op volle toeren. Na rust werden de bezoekers wat slordiger, maar HVW had geen antwoord op het sterke spel van Manual. Uitblinkers waren de doelmannen Ronald de Haan en Jarno Wolfs. Zij keerden maar liefst zestig procent van de schoten van HVW.