Frank Brands blijft bij SSS'18

Overloon | Frank Brands uit Overloon blijft trainer bij de voetbaldames van SSS'18. De 36-jarige trainer en de Overloonse voetbalvereniging zijn een nieuwe verbintenis voor de duur van een jaar overeengekomen.

Brands nam bij de tweedeklasser begin november de taken over van Bonny Refwutu. De oud-zaalvoetbalinternational is de vierde trainer bij SSS in twaalf maanden. Refwutu stopte vanwege privéomstandigheden midden in het seizoen. Eerder stonden Christos Kousounis (eind 2016 ontslagen) en interim-coach Tony Versluis aan het roer in Overloon. Brands gaf deze week wel aan te stoppen bij zaalvoetbalvereniging Amicitia/Bert Zeegers uit Thorn. Daar is hij dit seizoen assistent-trainer/coach van Kevin Meijer. De oud-speler van onder meer Venray en Lake Valley heeft een eigen zaalvoetbalschool.

Voetbalsters Venray onderuit

Trekvogels-Venray: 2-0 (1-0).

Nijmegen | De voetbalsters van hoofdklasser Venray verloren zondag het uitduel met het hoger op de ranglijst geklasseerde Trekvogels. De gasten uit Venray, die de punten in de strijd tegen degradatie hard nodig hebben, gingen in Nijmegen met 2-0 onderuit. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 in het voordeel van de thuisploeg. Venray had gezien het spelbeeld recht op een punt, vindt speelster Lieke Wijnands: "Een gelijkspel was eerlijker geweest."

Zege Lake Valley

FCP de Bar-Lake Valley 3-5 (2-1). Doelpunten Lake Valley: Tim Jeuken, Nathan van Gerven, Dani Windhouwer en Samir el Ghoul.

In de hoofdklasse E boekten de zaalvoetballers van Lake Valley maandagavond een puike overwinning. In Susteren werd subtopper FCP de Bar met 3-5 verslagen. Het Venrayse team was verzwakt door blessures van Elian Coppus en Gregory Mardjani, verder ontbrak Bilal Nouami vanwege werk. De 15-jarige Tim Jeuken mocht voor de tweede keer aantreden in de hoofdmacht en scoorde meteen twee keer. Met een 1-2 voorsprong ging het Venrayse team rusten. De laatste weken werd er vaker een voorsprong bij rust nog weggeven. Echter nu ging het anders. Na rust werd het vlug 2-2. Daarna werd de thuisclub geïrriteerd door het sterk spelende jonge team uit Venray. Een harde overtreding op Samir el Ghoul werd met een rode kaart bestraft. Uit de ontstane overtalsituatie scoorde Nathan van Gerven na een mooie diagonale pass van Fabian Hendriks 2-3. De thuisclub kon echter vlug gelijkmaken na en individuele actie van hun spits. In de slotminuten viel nu eens het kwartje de goede kant op voor Lake Valley. Uit twee snelle en goed uitgespeelde counters stelden Dani Windhouwer en Samir el Ghoul de winst veilig: 3-5.

Toegankelijkheid

Venray | Rob Driessen kreeg woensdag namens SV Venray het toegankelijkheid vignet overhandigd door Wim Meijer van het Gehandicapten Platform Venray. Bij het opstellen van het programma van eisen voor de renovatie van de C-kleedlokalen sprak het bestuur van SV Venray de wens uit om rekening te houden met voorzieningen voor mindervaliden. Door de financiële bijdrage van de Stichting Beheer Sportpark SV Venray en de gemeente Venray was het financieel haalbaar om een nieuw MIVA-toilet te realiseren. Als bevestiging dat de accommodatie daarmee goed toegankelijk is voor mindervaliden en voldoet aan de geldende eisen, is het vignet overhandigd.